AVALON

Preparatele Avalon, specifice bucătăriei internaționale, sunt inspirate de cele mai fine ingrediente și surprind cu un mix de influențe italiene, franceze, asiatice și nord-americane. De la preparate pe bază de pește, fructe de mare sau carne, până la rețete vegetariene gustoase, meniul creat de chef Ashlie Dias, împreună cu echipa de bucătari, va cuceri simțurile gurmanzilor, ce se pot bucura de o călătorie a gusturilor din întreaga lume.

BENIHANA

Bucătăria japoneză teppanyaki și rafinatul sushi bar oferă o experiență unică marca Sheraton. Echipa noastră de bucătari asiatici specializați pregătesc zilnic adevărate spectacole de gătit live, în fața dumneavostră, la celebrele mesele hibachi.

CENTRO BAR

Situat la parterul hotelului, Centro Bar vă întâmpină cu o selecție de preparate din ingrediente locale, precum și un meniu de vinuri atent alese, atât de la crame autohtone, cât și de la crame recunoscute la nivel mondial pentru excelență în producția vinului. Meniul mai oferă o selecție excelentă de cafea, salate, sandwich-uri proaspete, precum și meniurile parte din programul Sheraton Paired, create de experții noștri.

CENTRO CAKES

Explorează noua colecție Centro Cakes semnată de maestrul nostru patiser, Elena Zane, si experimentați gustul inovator al deserturilor și al torturilor cu rețete originale.